Проект „Младежите и Европредседателството“

С финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2018.

Сдружение Талантс изпълнява проект „Младежите и Европредседателството“

  • Общата цел на проектното предложение е да повиши информираността на млади хора от София относно функциите, предизвикателствата и основните дейности по време на българското председателството на Съвета на ЕС. Проектът ще стимулира заемането на информирана гражданска позиция от младите хора по въпросите на председателството и ролята на София като град – домакин.

    Проектът включва изграждане на интернет платформа с цел подготовка и информиране на участниците по темата за европредседателството на България и за предвидените дейности, които ще бъдат реализирани в София като столица на страната-домакин. В рамките на проекта се провежда конкурс за есе и информационен плакат и се създава сборник с най- добрите есета подготвени от младежи. Реализацията на дейностите по проекта допринася за активното информиране на участниците, предоставяне на платформа за тяхната изява и създаването на съвременни инструменти за визуализация на столицата като град-домакин на Европредседателството.

    Проект „Младежите и Европредседателството“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2018.


©2014 Сдружение Талантс :: съфинансирано от Програма Европа 2014 - Посетете ни и на - Talants Foundation | Facebook